Logo

BEHANDLINGAR
 

MASSAGE
Massage-metoder som härstammar från den kinesiska och japanska filosofin. Jag arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa en balans i kroppen.

MASSAGE FÖR RYGG, NACKE OCH AXLAR
Massage för nacke, axlar & rygg  + energimassage 
Du sitter bekvämt, i en lätt framåtlutad ställning, i en anpassad massagestol.
Du får en avslappnande massage för nacke, axlar och rygg som avslutas med en energimassage. En kombinerad massage för alla spända muskler i nacke, axlar och rygg. Ger avslappning och energi på samma gång.

ENERGIMASSAGE/ "DEN SITTANDE MASSAGEN"
En massage som utgår från kroppens akupunktursystem. Massagen ges sittandes i en speciell stol, i avslappnad ställning, och direkt genom kläderna. En behandling innefattar över 50 olika hand och fingertekniker. Massagen omfattar rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer.

MASSAGE FÖR VADER & FÖTTER
Du ligger bekvämt på massagebänk och under behandlingen får du varma stenar på punkter på kroppen för optimal avkoppling och välmående.
Den perfekta behandlingen för trötta fötter och ben.

MASSAGE FÖR ANSIKTE/SKALP
Du ligger bekvämt på massagebänk. Under behandlingen får du varma stenar på punkter på kroppen för optimal avkoppling och välmående.
Detta är en underbar behandlingsmetod som löser upp spänningar i ansikte och huvud. (Kom gärna osminkad)

MASSAGE MED VARMA STENAR
Massage med varma lena stenar tillsammans med olja är en mjuk och behaglig behandling som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Massagen ökar cirkulationen och den har en lugnande och stressreducerad effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.