Logo

BEHANDLINGAR

 

Behandlingar för kropp och själ

Massage och akupressur som härstammar från den kinesiska och japanska filosofin. Jag arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa en balans i kroppen.

Välkommen att boka din stund!   
" Du är värd att må bra "

MASSAGE FÖR RYGG, NACKE OCH AXLAR
Massage för nacke, axlar & rygg  + energimassage 
Du sitter bekvämt, i en lätt framåtlutad ställning, i en anpassad massagestol.
Du får en avslappnande massage för nacke, axlar och rygg som avslutas med en energimassage. En massage som utgår från kroppens akupunktursystem.
En kombinerad massage för alla spända muskler i nacke, axlar och rygg. Ger avslappning och energi på samma gång.

MASSAGE FÖR VADER & FÖTTER
Du ligger bekvämt på massagebänk och under behandlingen får du varma stenar på punkter på kroppen för optimal avkoppling och välmående.
Den perfekta behandlingen för trötta fötter och ben.

MASSAGE FÖR ANSIKTE/SKALP
Du ligger bekvämt på massagebänk. Under behandlingen får du varma stenar på punkter på kroppen för optimal avkoppling och välmående.
Detta är en underbar behandlingsmetod som löser upp spänningar i ansikte och huvud. 

MASSAGE MED VARMA STENAR
Massage med varma lena stenar tillsammans med olja är en mjuk och behaglig behandling som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Massagen ökar cirkulationen och den har en lugnande och stressreducerad effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

ÖRONAKUPRESSUR
Öronakupressur är en reflexologisk metod som kommer från den traditionella kinesiska medicinen. Örat är precis som våra fötter en reflexzon och genom att stimulera punkter i örat kan man påverka olika tillstånd i kroppen. Örat är uppdelat i olika zoner kopplade till kroppens olika delar och alla dess organ och funktioner. Eftersom örat är en reflexzon är det bara punkter där det finns en obalans som är aktiv/ömma. Med hjälp av punkterna kan man behandla hela människan. Man kan komma åt fysiska besvär som spänningar och smärta. Men också emotionella obalanser och tankegångar som inte gynnar oss som tex. stress, utbrändhet, oro, ångest, sömnproblem, depressioner.