Logo

MASSAGE
Massage-metoder som härstammar från den kinesiska och japanska filosofin.
Jag arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa en balans i kroppen.

MASSAGE FÖR RYGG, NACKE OCH AXLAR

Massage för nacke, axlar & rygg  + energimassage 
Du sitter bekvämt, i en lätt framåtlutad ställning, i en anpassad massagestol.
Du får en avslappnande massage för nacke, axlar och rygg som avslutas med en energimassage. En kombinerad massage för alla spända muskler i nacke, axlar och rygg. Ger avslappning och energi på samma gång.

ENERGIMASSAGE/ "DEN SITTANDE MASSAGEN"

En massage som utgår från kroppens akupunktursystem. Massagen ges sittandes i en speciell stol, i avslappnad ställning, och direkt genom kläderna. En behandling innefattar över 50 olika hand och fingertekniker. Massagen omfattar rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer.

MASSAGE MED VARMA STENAR
Massage med varma lena stenar tillsammans med olja är en mjuk och behaglig behandling som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Massagen ökar cirkulationen och den har en lugnande och stressreducerad effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

 


MASSAGE FÖR VADER & FÖTTER
Du ligger bekvämt på massagebänk. Under behandlingen får du varma stenar på punkter på kroppen för optimal avkoppling och välmående. Den perfekta behandlingen för trötta fötter och ben.

MASSAGE FÖR ANSIKTE/SKALP
Du ligger bekvämt på massagebänk. Under behandlingen får du varma stenar på punkter på kroppen för optimal avkoppling och välmående. Detta är en underbar behandlingsmetod som löser upp spänningar i ansikte och huvud. (Kom gärna osminkad)
​​​​​​​

CHIBALL®
är energigivande och stärkande kvalitetsträning med inriktning på andning, inre styrka, balans och rörlighet

BARN I BALANS®️

stödjer sig på beprövad erfarenhet och forskning. Passar både den oerfarna och de erfarna inom yoga. Vi väver in motoriska övningar och rörelsesagor med yoga och avslappning.
Barnen får lära sig att fokusera, slappna av, röra sig fritt och stärka kropp och självkänsla. Det stärker barn/ungdom från insidan och ut.
Samarbete och lek är en del av konceptet.

Se mer under tjänster