Sommar 2023

NYHET !  Sommarläger 2023

Barnyogaläger för dig mellan 9-12 år

Välkommen på sommarens mysigaste dagläger på hemmaplan!
Två härliga dagar som varvas med rörelse, yoga, andning och avslappning varvat med lek, pyssel och mys. För dig mellan 9-12 år.  Jag bjuder in till min ( Malins ) stora trädgård som ligger i ett lugnt område med skogen intill. 
Barnen får känna hur rörelse och  yoga påverkar både kroppen och sinnet.  Genom rörelse, yoga och stärkande må bra- övningar får barnen med sig ”verktyg” och kunskap att använda hemma i sin vardag, som de har nytta av livet ut.

Datum och tid: Måndag 12/6 kl. 9.00-15.00
                         Tisdag   13/6 kl. 9.00-15.00
Plats: Wahlgärdsvägen 4 ( Västansjö)  77014 Nyhammar 
Pris: 1195 kr 
Förutom härlig rörelse och återhämtning med yoga och lekar, så ingår luncher och mellis samt allt skapande och material för båda dagarna.

 

Begränsat antal platser
10 platser
BOKA NU

Vad kommer vi göra på lägret ?
Det blir massa yoga i olika former, lekar, avslappning och massage. Vi kommer även att göra annat skoj som pyssla, måla mandala och yogastenar. Göra egna smoothies och äta god mat. Och om du vill kan vi klappa och mysa med kaninerna som finns på gården.

Behöver jag ha yogat tidigare?
Nej, lägret passar både för dig som provar för första gången och för dig som yogat tidigare. Det härliga med yogan är att du utgår ifrån din kropp och anpassar rörelser efter den. Det finns inget rätt eller fel så länge det känns skönt för din kropp! 

 

MHelhetsHälsa, Wahlgärdsvägen 4, 770 14 Nyhammar, 070-523 30 90